https://werkenbijconcapps.nl/wp-content/themes/gymappstest our culture & heroes | Werken bij Concapps

our culture & heroes

"Together we can do this, together we are CONCAPPS"

Onze cultuur is ons succes!

We vinden het belangrijk, dat iedereen begrijpt waarom we de dingen doen zoals we ze doen, waar onze gezamenlijke reis ons naar toe zal brengen en dat ze hier deel van willen uitmaken.

De kernwaarden zijn ons dierbaar en zijn de drijvende kracht achter onze verbintenis en hoe we met elkaar omgaan.

Dat is onze kracht. Omdat we het samen beter weten dan alleen. En omdat het gewoon leuk is.

En zo worden we iedere dag samen een stukje beter. We veranderen continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet, maar altijd SAMEN!

Allemaal leuk en aardig, maar wie kan je nu het beste vertellen hoe het werkelijk is om onderdeel uit te maken van de CONCAPPS COMMUNITY……. onze eigen helden!

 

 

  

 

“Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Concapps. Ik solliciteerde op de  functie van administratief medewerkster orderadministratie en finance. De enorme groei van Concapps heeft ervoor gezorgd, dat ik me veel verder kon ontwikkelen in mijn functie dan waar ik destijds voor heb gesolliciteerd.

Mede door de vele gezellige collega’s en de prettige informele sfeer, de fijne samenwerkingen maar ook onze fantastisch leuke uitjes, heb ik het enorm goed naar mijn zin bij dit mooie bedrijf!”

Kim Rovers – FINANCE HERO

 

  "Sinds september 2017 ben ik al onderdeel van Team Concapps en de tijd is werkelijk omgevlogen! Ik zocht naar een volgende stap in mijn carrière buiten de creatieve sector en besloot te solliciteren.

Concapps is een jong, maar (nog steeds!) sterk groeiend bedrijf met een fantastisch team aan collega’s. De werkvloer heeft een informele sfeer waar een hecht team van gelijkgestemde doorzetters elkaar gevonden heeft. Op de afdeling Delivery werken wij als uitvoerende schakel in de ketting.

Het is gevarieerd werk, waarbij wij alles omtrent app, website en service helpen waarmaken. Wij maken de vertaling vanuit de wensen van de klant en passen onze kennis en creativiteit toe om een resultaat te krijgen waar zowel de klant als Concapps achter kan staan."

Leroy den Dekker – DELIVERY HERO