https://werkenbijconcapps.nl/wp-content/themes/gymappstest our culture & heroes | Werken bij Concapps

our culture & heroes

"Together we can do this, together we are CONCAPPS"

Onze cultuur is ons succes!

We vinden het belangrijk, dat iedereen begrijpt waarom we de dingen doen zoals we ze doen, waar onze gezamenlijke reis ons naar toe zal brengen en dat ze hier deel van willen uitmaken.

De kernwaarden zijn ons dierbaar en zijn de drijvende kracht achter onze verbintenis en hoe we met elkaar omgaan.

Dat is onze kracht. Omdat we het samen beter weten dan alleen. En omdat het gewoon leuk is.

En zo worden we iedere dag samen een stukje beter. We veranderen continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet, maar altijd SAMEN!

Allemaal leuk en aardig, maar wie kan je nu het beste vertellen hoe het werkelijk is om onderdeel uit te maken van de CONCAPPS COMMUNITY……. onze eigen helden!

 

 

 

"Na een wat uitzichtloze situatie in mijn loopbaan, besloot ik het over een andere boeg te gooien. Ik had de droom om aan de slag te gaan als sales consultant (accountmanager). Ondanks dat ik niet in het bezit was van de juiste papieren, solliciteerde ik toch op de functie commercieel medewerker binnendienst bij BasisOnline.

Na een super fijn gesprek en een leuke klik werd ik aangenomen voor deze functie. Een jaar vol veranderingen en hard werken verder, kreeg ik de kans om mezelf te bewijzen als sales consultant bij het basisschool-label, niet slecht voor een beginner in de sales!

 

Inmiddels ben ik bijna twee jaar actief als sales consultant en kan ik oprecht zeggen dat ik iedere dag opnieuw geniet van de leukste baan bij één van de leukste bedrijven in Nederland!

Een bedrijf, waar je eigen inbreng enorm belangrijk is en waar je jezelf kan blijven door ontwikkelen. Als medewerker van Concapps voel je jezelf meteen thuis en ga je iedere dag met plezier naar je werk. Naast het harde werken samen met al je top collega’s maakt Concapps genoeg tijd vrij voor leuke dingen, etentjes, feestjes, bedrijfsuitjes en nog veel meer!“

Tobias Voesenek – SALES HERO

 

  

 

“Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij Concapps. Ik solliciteerde op de  functie van administratief medewerkster orderadministratie en finance. De enorme groei van Concapps heeft ervoor gezorgd, dat ik me veel verder kon ontwikkelen in mijn functie dan waar ik destijds voor heb gesolliciteerd.

Mede door de vele gezellige collega’s en de prettige informele sfeer, de fijne samenwerkingen maar ook onze fantastisch leuke uitjes, heb ik het enorm goed naar mijn zin bij dit mooie bedrijf!”

Kim Rovers – FINANCE HERO

 

  "Sinds september 2017 ben ik al onderdeel van Team Concapps en de tijd is werkelijk omgevlogen! Ik zocht naar een volgende stap in mijn carrière buiten de creatieve sector en besloot te solliciteren.

Concapps is een jong, maar (nog steeds!) sterk groeiend bedrijf met een fantastisch team aan collega’s. De werkvloer heeft een informele sfeer waar een hecht team van gelijkgestemde doorzetters elkaar gevonden heeft. Op de afdeling Delivery werken wij als uitvoerende schakel in de ketting.

Het is gevarieerd werk, waarbij wij alles omtrent app, website en service helpen waarmaken. Wij maken de vertaling vanuit de wensen van de klant en passen onze kennis en creativiteit toe om een resultaat te krijgen waar zowel de klant als Concapps achter kan staan."

Leroy den Dekker – DELIVERY HERO