https://werkenbijconcapps.nl/wp-content/themes/gymappstest Stage Media Vormgeving / Multimedia Design | Werken bij Concapps

Stage Media Vormgeving / Multimedia Design

Zoek jij een leerzame en uitdagende meewerkstage bij een snelgroeiende organisatie? Ben je ambitieus, leergierig, communicatief sterk en kun je dit vertalen in creatieve (online) content? Dan maakt Concapps graag kennis met jou! Wij zijn namelijk ook in deze Corona tijd op zoek naar een stagiaire voor de periode februari 2022 – juni 2022 (eventueel in overleg andere startdatum).
 
Wat ga je doen
Tijdens deze allround stage ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en communicatiecampagnes binnen Concapps.
Wij zijn op zoek naar iemand, die onze Marketing uitingen naar een hoger niveau kan tillen! Zowel online als offline, denk bijvoorbeeld aan het designen van flyers, banners en online advertenties.
Voel je vrij om acties te bedenken en voer ze uit. Zorg ervoor dat we met jouw inbreng en creativiteit nog populairder worden!
Hopelijk werken we tegen die tijd meer op kantoor. Desondanks veranderen de werkzaamheden niet en krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen alle facetten van marketing/communicatie.

Wie ben jij?

  • Je volgt een grafische opleiding
  • Je bent enthousiast, creatief en gaat pragmatisch te werk
  • Je bent op zoek naar een toffe uitdaging met veel vrijheid
  • Je tilt onze marketing- en communicatie-uitingen naar een hoger niveau
  • Je bent niet vies van een online meeting

Wie zijn wij?
Wij zijn Concapps en ontwikkelen op grote schaal mobiele apps en websites. We zijn in diverse markten actief met labels als Gym Apps, Basisschool Apps, Assurantie Apps en Zwem Apps. Met het door ons zelf ontwikkelde innovatieve software platform zijn wij in staat mobiele apps en websites snel en met hoge kwaliteit te ontwikkelen. In 5 jaar tijd zijn wij in de meeste markten waarin wij actief zijn uitgegroeid tot marktleider, we zijn één van de grootste “branded apps” ontwikkelaars van Nederland én hebben internationale ambities.
 
Wat mag je van ons verwachten?
Naast een marktconforme stagevergoeding kom je te werken in een snelgroeiend bedrijf met grote ambities. Op dit moment hebben we veel digitaal contact, hopelijk komt hier snel verandering in en kunnen we met 1,5 meter onze werkzaamheden op kantoor voortzetten. Dan kun jij ook gaan genieten van mooie werkplek, een gratis gezamenlijke lunch en gezellige collega’s.
 
Ben jij die stagiaire die wij zoeken? Iemand die hard wil werken, maar ook wel houdt van een geintje? Reageer dan op deze vacature!
Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@concapps.nl.