https://werkenbijconcapps.nl/wp-content/themes/gymappstest Meewerkstage online marketing | Werken bij Concapps

Meewerkstage online marketing

Zoek jij een leerzame en uitdagende meewerkstage bij een snelgroeiende organisatie? Ben je zelfstandig, heb je ervaring in social media en Google campagnes en durf je initiatief te nemen? Dan maakt Concapps graag kennis met jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een online marketing stagiaire voor de periode februari 2022 – juni 2022 (eventueel in overleg andere startdatum).
 
Wat ga je doen?
Als online marketing stagiaire doe je gedurende een uitdagende stage veel praktijkervaring op. Zo ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van allerlei marketing- en communicatiecampagnes. Daarbij krijg jij de kans om met jouw ervaring onze campagnes naar een hoger niveau te tillen, daar valt voor ons namelijk nog veel te halen.
 
Hopelijk werken we tegen die tijd weer op kantoor. Desondanks veranderen de werkzaamheden niet en krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen alle facetten van marketing/communicatie.
 
Wie ben jij?
·       Je volgt een HBO of MBO studie in marketing, communicatie of commerciële economie
·       Je beheerst de Nederlandse taal goed, in woord en geschrift
·       Je hebt ervaring met campagnes via social media én Google
·       Je bent enthousiast, creatief en gaat oplossingsgericht te werk
·       Je bent niet vies van een online meeting
 
Wie zijn wij?
Wij zijn Concapps en ontwikkelen op grote schaal mobiele apps en websites. We zijn in diverse markten actief met labels als Gym Apps, ParentCom, Assurantie Apps en Zwem Apps. Met het door ons zelf ontwikkelde innovatieve software platform zijn wij in staat mobiele apps en websites snel en met hoge kwaliteit te ontwikkelen. In 5 jaar tijd zijn wij in de meeste markten waarin wij actief zijn uitgegroeid tot marktleider, we zijn een van de grootste “branded apps” ontwikkelaars van Nederland én hebben internationale ambities.
 
Wat mag je van ons verwachten?
Naast een marktconforme stagevergoeding kom je te werken in een snelgroeiend bedrijf met grote ambities. Op dit moment hebben we veel digitaal contact, hopelijk komt hier snel verandering in zodat jij ook kan profiteren van onze mooie werkplek in Den Bosch, een gratis gezamenlijke lunch en gezellige collega’s.
 
Ben jij die stagiaire die wij zoeken? Iemand die hard wil werken, verstand heeft van online marketing én wel houdt van een geintje? Reageer dan op deze vacature! Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@concapps.nl.