https://werkenbijconcapps.nl/wp-content/themes/gymappstest Meewerkstage Communicatie | Werken bij Concapps

Meewerkstage Communicatie

Zoek jij een leerzame en uitdagende meewerkstage bij een snelgroeiende organisatie? Ben je zelfstandig, creatief en vind je het fijn om verschillende kanten van het marketing- en communicatievak te leren kennen? Dan maakt Concapps graag kennis met jou! Wij zijn namelijk ook in deze Corona tijd op zoek naar een communicatie stagiaire voor de periode februari 2022 – juni 2022 (eventueel in overleg andere startdatum).
 
Wat ga je doen
Hoewel contact nu meer digitaal plaatsvindt, doe je als communicatie stagiaire gedurende een uitdagende stage praktijkervaring op. Zo ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en communicatiecampagnes binnen Concapps.
Hopelijk werken we tegen die tijd meer op kantoor. Desondanks veranderen de werkzaamheden niet en krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen alle facetten van marketing/communicatie.
 
Wie ben jij?

  • Je zit in het 2e of 3e jaar van je opleiding Communicatie en zoekt een meewerkstage
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Je bent enthousiast, creatief en gaat oplossingsgericht te werk
  • Je bent niet vies van een online meeting

 
Wie zijn wij?
Wij zijn Concapps en ontwikkelen op grote schaal mobiele apps en websites. We zijn in diverse markten actief met labels als Gym Apps, Basisschool Apps, Assurantie Apps en Zwem Apps. Met het door ons zelf ontwikkelde innovatieve software platform zijn wij in staat mobiele apps en websites snel en met hoge kwaliteit te ontwikkelen.In 5 jaar tijd zijn wij in de meeste markten waarin wij actief zijn uitgegroeid tot marktleider, we zijn een van de grootste “branded apps” ontwikkelaars van Nederland én hebben internationale ambities.
 
Wat mag je van ons verwachten?
Naast een marktconforme stagevergoeding kom je te werken in een snelgroeiend bedrijf met grote ambities. Op dit moment hebben we veel digitaal contact, hopelijk komt hier snel verandering in en kunnen we met 1,5 meter onze werkzaamheden op kantoor voortzetten. Dan kun jij ook gaan genieten van mooie werkplek, een gratis gezamenlijke lunch en gezellige collega’s.
 
 Ben jij die stagiaire die wij zoeken? Iemand die hard wil werken, maar ook wel houdt van een geintje? Reageer dan op deze vacature!
Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@concapps.nl.

Maaike ging je voor in 2020: