https://werkenbijconcapps.nl/wp-content/themes/gymappstest Meewerkstage Applicatie ontwikkelaar | Werken bij Concapps

Meewerkstage Applicatie ontwikkelaar

Ben jij die leergierige, nieuwsgierige en enthousiaste stagiaire, die op zoek is naar een leuke en leerzame meewerkstage bij één van Nederlands snelstgroeiende technologiebedrijven?

Dan maakt Concapps graag kennis met jou!

Wij zijn namelijk ook in deze Corona tijd op zoek naar een stagiaire voor de periode september 2021 – januari 2022 (eventueel in overleg andere startdatum).

Wat ga je doen?

Tijdens deze allround stage ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen en werken aan onze innovatieve software en app oplossingen binnen het development team van Concapps.
 
Hopelijk werken we tegen die tijd meer op kantoor. Desondanks veranderen de werkzaamheden niet en krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen alle facetten van development.
 

Wie ben jij?

  • Je zit in het 3de jaar van je niveau 4 opleiding Applicatie- en/of Mediaontwikkeling
  • Je bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage
  • Kennis van ASP.NET (C#) en affiniteit met mobiele development zijn een pre
  • Verder ben je leergierig, enthousiast en gedreven

 

Ben jij die stagiaire die wij zoeken?

 
Iemand die hard wil werken maar ook wel houdt van een geintje? Reageer dan op deze vacature! Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@concapps.nl.
 
(De stage is onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus)

 

Ties van Elk ging je voor!

"Mijn naam is Ties. Ik heb de opleiding Applicatie en Media Ontwikkelaar gevolgd aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Ik heb twee keer stage gelopen bij Concapps. Tijdens mijn eerste stage heb ik meegewerkt aan de Aggeloo producten. Dit waren voornamelijk de sites en condoleanceregisters.

Dit beviel heel goed en omdat ik me tijdens mijn volgende stage wilde bezighouden met apps, mocht ik dit nogmaals bij Concapps doen. Zowel voor een beginnend als ervaren student valt er hier heel veel te leren. Iedereen is erg enthousiast, behulpzaam en aardig. De sfeer is informeel en heel gezellig. Wat mij betreft absoluut een topbedrijf!"